Tashme eshte e mundur te ndryshoni ngjyren dhe shkelqimin e makines suaj pa qene e nevojshme ta lyeni ate.

VESHJE AUTOMJETESH

New Vision ofron sherbime te plota ne veshjen e automjeteve. Ne shperndajme mesazhin tuaj ne te gjithe qytetin dhe ju merrni audience te plote ekspozimi. Realizojme veshje te plote ose me zona per te gjitha tipet e automjeteve. Materialet e perdorura rezistojne deri ne 5 vjet. Veshja e makines se biznesit tuaj eshte nje metode mjaft efektive marketingu dhe me kosto efikase.

Klienteve tane u jepen gjithmone imazhe me kualitet te printuara ne materiale rezistente ndaj kushteve natyrore dhe demtimeve te mundshme. Ne kemi njohurine dhe eksperiencen per te prodhuar dhe montuar cdo lloj projekti grafik ne te gjitha tipet e automjeteve. New Vision zoteron pajisje moderne printuese.

Printimi behet me rezolucion te larte dhe ngjyra vibrante. Vendosja realizohet ne menyre profesionale. Automjeti do te kete impaktin vizual qe ju kerkoni. Na kontaktoni per informacion te metejshem.
NEW VISION
    NEWVISION prodhon dhe monton:
  • Imazhe per interier, pika shitjeje ,ambjente pune, panaire.
  • Tabela reklamuese exterier
  • Sinjalistike
  • Veshje automjetesh
  • Skenografi per prodhime teatrale dhe televizive
  • Backlit banners dhe reklama
  • Billboards dhe banners
  • Printim tekstil