• New Vision

  Zoteron nje staf me pervoje dhe te kualifikuar profesionalisht  qe kane rezultate te shkelqyera ne realizimin e projekteve.

 • New Vision

  Synon te zhvilloje marredhenie afatgjata me klientet duke iu ofruar nje game te gjere produktesh dhe sherbim te nje standarti te larte.

 • picture

  New Vision

  Ofron konsulence profesionale per projektin tuaj
  - Realizim ne kohe rekord
  - Asistence dhe mirembajtje

Miresevini

Jemi te orientuar ndaj kualitetit te produkteve me standarte qe ofrojme dhe sigurohemi qe edhe detajet me te vogla te jene perfekte. Origjinaliteti dhe inovacioni ne teknologji jane pikat tona me te forta me te cilat realizojme projektet e te gjitha madhesive.

NEW VISION eshte nje kompani unike e cila mbulon nje game te gjere sherbimesh si: printime per indoor, outdoor, citylights, reklama ndricuese, veshje automjetesh, panaire, sinjalistike orjentuese, germa tre dimensionale skenografi per emisione televizive, dekorim te ambienteve te brendshme... Cilesia e printimit eshte ne rezolucion te larte me ngjyra vibrante, ekologjike qe mbrojne ambjentin dhe njerezit.

Klient√ęt