Avantazhet e Newvision ndaj kompanive te tjera jane shpejtesia e prodhimit, cilesia dhe rezolucioni i larte i imazheve, aplikimi korrekt ne terren. Nje avantazh tjeter eshte stafi yne i kualifikuar dhe eksperienca 5-se vjecare.

PRINTIME INDOOR

Ne jemi te specializuar në printimin indoor si postera, kartolina, , fletushka, broshura, kalendar, katalogje, zarfa, ftesa, leter me koke, etiketa, dhe shumë më shumë, ne  i kushtojme  vëmendje të veçantë nevojave tuaja.

Materiali është gjithashtu një pjesë e rëndësishme e dizajnit te klientit kështu që, për çdo hapësirë ose vend kemi materiale të ndryshme adeziv mat, shkëlqim, pasqyrë, me ngjyra te ndryshme reflektues, texturë, letër mur dhe shumë më tepër ...

Ju mund të keni Graphic Interior në çdo vend që ju mendoni si, dysheme, tavan, xham, laminat, çdo sipërfaqe metalike dhe shumë më tepër ...

Veshja Murale eshte  ideale për krijimin e një atmosfere te kendshme ne shtepi, bare, resorante….. Fotografitë apo imazhet e printuara nxjerrin në pah produktet për dyqanet apo hapësira të shitjes.

Posterat prej kohësh përdoren për qëllime promovuese. Posterat janë një pjesë integrale e pikës së shitjes dhe reklamave ideal te cilat profilizojnë, produkte të reja, ngjarje, si edhe duke tërhequr vëmendje për fushata afat shkurtër. Posterat tona janë të shtypura mbi letra adeziv ose city light. Ne mund të shtypim postera ne permasa te ndryshme dhe te nje cilesie perfekte.

Ju mund të mbështeteni në reputacionin tonë për cilësinë dhe shpejtësinë e dorëzimit. Ne kemi kapacitet për të ofruar mbuluar fushatën tuaj për afate të ngjeshura.
NEW VISION
    NEWVISION prodhon dhe monton:
  • Imazhe per interier, pika shitjeje ,ambjente pune, panaire.
  • Tabela reklamuese exterier
  • Sinjalistike
  • Veshje automjetesh
  • Skenografi per prodhime teatrale dhe televizive
  • Backlit banners dhe reklama
  • Billboards dhe banners
  • Printim tekstil