Avantazhet e Newvision ndaj kompanive te tjera jane shpejtesia e prodhimit, cilesia dhe rezolucioni i larte i imazheve, aplikimi korrekt ne terren. Nje avantazh tjeter eshte stafi yne i kualifikuar dhe eksperienca 5-se vjecare.

WALLPAPER

Me një cilësi të jashtëzakonshme, ne printojmë çfarëdo imazhi që i përshtatet përzgjedhjes së klientit me cilësi maksimale falë teknologjisë Latex HP Designjet L25500, e cila na mundëson të realizojmë edhe detajet më të imta të imazhit dhe me ngjyra tepër të gjalla. Ngjyrat e veçanta dhe ekologjike garantojnë cilësi maksimale të printimit dhe konservim të imazhit të printuar. E veçanta jonë konsiston edhe në teknologjinë që ne aplikojmë në ngjitjen e letrës së murit: mjafton një enë me ujë dhe aplikimi është mëse i thjeshtë, pa e dëmtuar aspak murin.
NEW VISION
    NEWVISION prodhon dhe monton:
  • Imazhe per interier, pika shitjeje ,ambjente pune, panaire.
  • Tabela reklamuese exterier
  • Sinjalistike
  • Veshje automjetesh
  • Skenografi per prodhime teatrale dhe televizive
  • Backlit banners dhe reklama
  • Billboards dhe banners