NewVision prodhon dhe monton imazhe per ambjente tregetare dhe ambjente pune. Imazhe dhe design vibrant ne cdo detaj, ngjyra te plota dhe dalluese.

Printimet e realizuara ne NewVision jane te nje kualiteti maksimal. Disa prej vendeve ku aplikojme grafikat jane: mure te veshur me grafike, sinjale udhezuese per ambjente, struktura te ndyshme.

PRINTIME OUTDOOR

Klienteve tane u jepen gjithmone imazhe me kualitet, te printuara ne materiale rezistente ndaj kushteve natyrore dhe demtimeve te mundshme. Ne kemi njohurine dhe eksperiencen per te prodhuar dhe montuar cdo lloj projekti grafik NewVision zoteron pajisje moderne printuese 5 metra gjeresi per billboard & banner printer. Deri ne 300m2 prodhim per ore.
Pajisja jone printon ne PVC banner, backlight, mesh, polyethylen, leter sintetike dhe tekstil. Outdoor printing: sinjalistike, banners billboards dhe lloj tjeter aplikimi apo strukture per outdoor.

Posterat te cilet printohen ne material backlight jane mjaft te pershtatshem per perdorim interior dhe reklama outdoor si stacione autobusi, citylights, reklama ndricuese apo reklamim ne qendra tregetare.

NEW VISION
    NEWVISION prodhon dhe monton:
  • Imazhe per interier, pika shitjeje ,ambjente pune, panaire.
  • Tabela reklamuese exterier
  • Sinjalistike
  • Veshje automjetesh
  • Skenografi per prodhime teatrale dhe televizive
  • Backlit banners dhe reklama
  • Billboards dhe banners
  • Printim tekstil