Kompania jone krenohet me nje pervoje te gjate ne realizimin e skenografive. Ne krijojme konceptin per nje performance vizuale dhe finalizohet me realizimin e skenografise per spektakle televizive.

SKENOGRAFI & SETE PER EVENTE

Kompania jone krenohet me nje pervoje te gjate ne realizimin e Skenografive. Ne krijojme konceptin per nje performance vizuaje dhe finalizohet me realizimin e skenografise per spektakle televizive
Ne bashkepunojme me Skenografert me te mire dhe me te kerkuar te tregut. Klientet tane jane Televizionet si Top Media, News 24, Vision Plus….

Printimi i imazheve realizohet ne plotter latex te cilet nuk ndotin ambjentin dhe nuk emetojne elemente kimik te demshem.

NEW VISION
    NEWVISION prodhon dhe monton:
  • Imazhe per interier, pika shitjeje ,ambjente pune, panaire.
  • Tabela reklamuese exterier
  • Sinjalistike
  • Veshje automjetesh
  • Skenografi per prodhime teatrale dhe televizive
  • Backlit banners dhe reklama
  • Billboards dhe banners
  • Printim tekstil